Διαδικτυακή προβολή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως facebook κ.α. Ως διοργανωτές και της Εμπορικής Έκθεσης Βορείοανατολικού Αιγαίου, ένα μεγάλο ποσοστό από τους επισκέπτες της υπάρχουν μέσα στις σελίδες του Αγγελιοφόρου Αιγαίου με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την έντυπη προβολή, η διαφήμισή σας αποκτά μεγάλη δυναμικότητα δημιουργώντας ένα ισχυρότερο και μεγαλύτερο πελατολόγιο! Οι σελίδες μας έχουν να κάνουν σχέση με δωρεάν μικρές αγγελίες, auto – moto, σκάφη, εύρεση εργασίας, ενημερωμένες ειδήσεις, καθώς και για κατοικίδια. Αξίζει να τις επισκεφτείτε!

Δημιουργία εντυπωσιακών φωτογραφιών ή βίντεο ακόμα και για τα δικά σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης, logo animation (κινούμενα λογότυπα) τα οποία είναι από τις πιο τελευταίες δυναμικές προβολές της επιχείρησή σας. Διαφημιστικά spot που εκφράζουν την επιτυχία της δουλειά σας.

Να τονίσουμε ότι στηρίζουμε τις επιχειρήσεις αυξάνοντας το πελατολόγιό τους, δημιουργώντας επιπλέον προβολές μέσο των event μας. Εκεί θα μπορούν να μοιράσουν κάποιο φυλλάδιο τους, να έρθουν σε επαφή με δυνητικούς πελάτες και γενικά να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους.

Πέρα από αυτά τα εταιρικά event’s αναλαμβάνουμε και το κομμάτι γάμος – βάπτιση. Επιμελούμαστε τη μουσική, φωτιστική κάλυψη, δημιουργία οπτικών εφέ, Clown (Κλόυν), καραγκιοζοπαίχτες για την απασχόληση των μικρών μας φίλων. Ζωντανά μουσικά προγράμματα καθώς και χορευτικά. Υπάρχει δυνατότητα για εξωτερική κάλυψη με τέντες, πίστα χορού 16τ.μ καθώς και monitor 50′ την οποιαδήποτε προβολή. Μην ξεχνάμε οτι αν ο πλούτος επενδυθεί εκεί που αποδίδει τότε επιστρέφεται πολλαπλάσιος. Ενημερωθείτε για τις ασυναγώνιστες τιμές των πακέτων προσφορών μας!